Gretha Hofstralaan 15

3136 LS Vlaardingen

(voormalig Holy ziekenhuis terrein)


Tel. 06 12 610 810

info@salonhooglede.nl

Salon Hoog Lede

0


© Salon Hoog Lede 2013

Pedicure


Dat voeten een zwaar leven leiden is een feit! Een heerlijke ontspannende en kwalitatief hoogwaardige voetverzorging, die wij u bieden, is daarom een weldaad voor uw voeten en een heerlijke ontspanning voor uzelf. Naast de weldaad en ontspanning, staat het tegengaan van voetproblemen niet op de laatste plaats.

Wanneer u uw voeten regelmatig correct laat verzorgen, kunt u het ontstaan van teveel eelt, likdoorns, ingegroeide nagels en dergelijke vaak voorkomen.

pedicure prijzen gezichtsbehandeling prijzen manicure prijzen

Gezichtsbehandeling


Uw gezicht is het meest zichtbare deel van het lichaam en bepaalt een groot gedeelte van uw persoonlijke uitstraling. Door dagelijkse invloeden van buitenaf heeft de huid veel te verduren en  verzorging nodig.

Door gebruik te maken van uitgebalanceerde producten en behandelingen kan de huid verzorgt en beschermd worden om deze invloeden tegen te gaan.

  


Manicure


Uw handen zijn na het gezicht het meest zichtbare deel van het lichaam en staan iedere dag bloot aan invloeden van buitenaf. Bovendien tonen uw handen u ware leeftijd.

Zorg dus voor mooi verzorgde handen voor een perfecte uitstraling.

De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij Salon Hoog Lede op de eerste plaats, daarom werken we met moderne producten apparatuur.